Mammatvivel

Telefonen har gått varm idag.
Mamma, pappa, syrran m.fl. 
Och Noah har haft långledigt från dagis. Han har varit hemma med mig både igår och idag. Det känns tyvärr som att jag inte är fullt närvarande ens när jag är med honom. När jag inte pratar med mamma eller pappa i telefon så pågår full hjärnverksamhet på annat håll. Det gör lite ont eftersom tiden går så fort och han växer. Jag får aldrig tillbaka den här tiden med Noah, när han är nästan 2 år. Och jag kommer alltid att ha dåligt samvete för att jag är så opedagogisk med honom. Istället för att ge honom något annat när jag ska ta något opassande ur hans lilla hand, så tar jag det bara och han blir såklart förkrossad. Istället för att sätta mig ner på hans nivå och tillrättavisa honom höjer jag rösten medans jag argt tittar ner på honom. Det känns inte bra. Jag tycker så synd om honom. Men hur ska man orka vara en bra mamma när man knappt orkar vara sig själv? ! 
 
En kortvarig men ändå en lycka infann sig iallafall i provhytten på Jon & Jonna idag. Var i behov av nya jeans då två av mina gamla tyckte att de gjort sitt. Och första (1:a) paret jag provade satt bra!! Blusen jag provade till satt oxå helt okej! Det händer inte ofta!!
 
Imorgon ska jag få hem pappa på förmiddagskaffe. Skulle baka något hade jag tänkt, men blev sittande i soffan när Dennis gått upp för att natta Noah. Kom mig inte för.. Får tina upp några bullar från frysen istället.
 
 
Nu ska jag slå igen mina blå. 
Godnatt!