Vilken miss...

Dagen kunde börjat bättre..
Gick upp kl 8, skulle med bussen ca 8.50. I sista minuten kom jag på att jag glömt äta frukost så jag gjorde två mackor som jag lade på skärbrädan för att äta påväg till bussen, medans jag rafsade ihop min väska. När jag ska till att knipa mackorna och springa iväg så står Sune (katten) där och slickar på osten. Fy fan...den katten blir inte gammal om han fortsätter såhär. Fort gjorde jag iordning två mackor till olch konstaterar att klockan är 8.47. I farten mot busshållplatsen frågar jag en tjej som står vi parkeringen om hon sett bussen åka förbi. Å ja, den hade precis åkt förbi. Alltså, Linda får gååå till Maxim i högklackade stövlar. Med facit i hand kunde jag väntat på nästa buss och då kommit fram samma tid som jag nu gjorde som fotgängare. Väl framme, endast tio minuter sen(!), sitter min lärare i en av sofforna och sippar på en kopp kaffe och hälsar: God förmiddag!:)

Resten av dagen har flytit på bra, gjorde ett besök i chokladshoppen å fick med mig lite för mycket av den dyra italienska chokladen hem. Hem ja... Missade även bussen hem, sprang ut ur butiken (efter jag betalat) vinkandes när jag såg min buss runda rondellen. Men inte stannade den... Mamma å pappa körde mig he som tur var:) De var ändå ute med bilen..

Nu ska jag ta mig bort från den här burken, packa min väska å satsa på att hinna med bussen till stan om en timme. Ska gymma me pappa:) Blir nog ett ryck i garderoben när jag kommer hem, måste rensa å få ordning på härvan där. Däckar nog lagom tills min älskling kommer hem från matchen vid elva.

Imorgon blir det en tripp till K-d. Dennis, Tommy och Jerry ska spela Squash, Jag, Anna och Vilgot går nog ner te stan då...eller ikea om jag har tur:) Sen blir det lunch på stan med allihop!

Ha de!=)