Kollaps eller kalops, det är frågan!

Först en krockad bil och allt som pågår eller rättare sagt inte pågår runt den, en jobbig förkylning, rygg- och nackont, allt som har med jobb att göra händer just nu och jag ser inte ut att få en dag ledig med min kärlek utöver de dagar som alla normalt är lediga runt jul och nyår. Nej, inte ens de förresten. Ska jobba nyårsafton oxå. Det handlar absolut inte om att jag inte vill jobba! För det vill jag, det ska gudarna veta. Men det är alldeles för mycket runtomkring just nu, det skulle vara så skönt att bara få koppla bort allt och se fram emot storhelgerna som snart är här. Att få ett par dagar ledigt tillsammans vore underbart. Om jag hade fått veta i vettig tid hur jag ska jobba under den här tiden så hade vi iallafall kunnat planera lite. Men IGÅR fick jag veta på ett ungefär hur jag ska jobba. Det är ju bra... 5 dagar innan julveckan infaller.

Idag var jag på möte med kostchefen i kommunen, jag tänkte bredda mina kunskaper lite inom kockyrket.
Ska hoppa in som vikarie inom skolbespisningen. Sen har jag Systembolaget, där det kan finnas en möjlighet att ev få fler timmar efter årsskiftet. Igår dök det även upp en ny möjlighet, jag vill inte avslöja något om den än men det låter mycket bra och väldigt intressant! Men tänk om det kunde ske en sak i taget istället för allt på en gång!! Å så jag med mitt bångstyriga känsloliv..kan ju inte låta bli att tänka på och analysera allt, samtidigt helst.

Snart ska jag till min coach och färdigställa mitt CV, som jag ska skicka ut till några arbetsgivare. Sedan snabbt hemåt, och invänta älsklingen. Vi ska till K-d och handla julklappar. Innan vi åker hem därifrån ska han och bröderna spela Squash och jag ska till min underbara fd. klasskamrat Ann-britt å fika å bara umgås:) Det blir dagens höjdpunkt!
Imorgon ska jag jobba i Cascoköket, lägga upp julmat på fat och duka. Från 8 på morgonen till 19-20 på kvällen.. Fattar inte just nu hur jag ska orka. Slutar väl med en kollaps eller nåt..
Fredagkväll, om jag pallar, ska jag träffa Johanna och några andra tjejer på The Pub!:) Ska bli skönt å träffa folk man aldrig träffat förut! Johanna känner jag ju faktiskt lite, men inte de andra tror jag.
Lördag blir det jobb på systemet och sedan kanske vi ska till Sara & James. Söndag hoppas jag att inget alls händer!! Ska barrikadera mig i lägenheten och kanske ev. ta en promenad. Annars blir det inte många knop.
Eller förresten, vi ska ju till Gullspång å leta upp en julgran oxå:S Ja..vi får se..

Ge mig tips på hur jag ska bringa ordning i mitt liv, tack!!
Kram.