Lite om allt..

..som hänt sen jag skrev sist.
Förra lördagen var vi hos Johan i Mariestad på fest, för min del slutade kvällen med för mycket vin, rätt väska på fel plats och en stukad fot. Men kul va de!!:) Vi var på Björnes å skakade rumpa.

Har börjat jobba på systemet nu, det flyter på å är faktiskt riktigt kul!
Köpte med en flaska Foot of Africa i fredags, vi blev bjudna till Anna å Glenn för å intaga lite alkohol i flytande form samt spela spel. Men fyyy...det vinet har jag köpt för första och sista gången! Drack ett glas, ställde det på kylning på verandan å där blev det kvar. Kvällen var mycket lyckad ändå:) Foton kommer nedan..

Igår tog vi en långpromenad, lagade mat å självklart släckte vi alla lampor och ersatte dem med levande ljus och fotogenlampor under en timme. Efter det åkte vi till Himmelsberg å kollade på fotbollen...utdragen match med noll mål.
Tänkte hänga på till Karlstad idag, Dennis bror spelar match. Men de fanns inte plats i bilen så jag fick va hemma. Ärligt talat så är inte fotbollen så viktig, bara så skönt å komma hemmifrån ibland å få lite miljöombyte. Men de blir en annan gång. Ska ju till Göteborg den 20:e, de ser jag fram emot!! Då e de fotboll på hög nivå.

Vi gillar å ta promenader så det blev en idag med, vi gick bort till Ribbingsfors (golfbanan). Sååå vacker natur!!
Gick å hälsade på en kille som har en masa djur där i närheten. Å jag fick hålla i ett lamm som bara är tolv dagar gammalt!:D Blev tårögd, så sött va de:) Ska få hjälpa till med hästarna han har, de ska köras in om några veckor. Efter att fölet har fötts:) Å nu fick jag veta att ett av fåren som Dennis föräldrar har, fick två lamm idag!! Måste ta mig dit å kolla snart! Men nu messade Anna å övertygade mig att följa me på boxningen sen...hehe. Lika bra de, blir trist å hänga här själv tills ikväll.
Lägger in diverse bilder en annan dag! Måste äta lite nu.

Ha de gott!:D