Home sweet home.

Jodå...nu är vi faktiskt Kristinehamnare. Vet egentligen inte om det är bra eller dåligt, är väl egentligen inget fel på staden i sig. Kunde ju finnas lite större utbud av affärer, kultur och nöjen bara.

Har varit en hektisk helg med två turer till Karlstad och Ikea, soffköp och Vilgots 2-årskalas. Nu är det söndagkväll och en ny vecka tar sin början snart. Idag har vi fått lite ordning i vardagsrummet, men vet inte om vi behåller den här möbleringen. Svårt att möblera ett rum som är så gott som kvadratiskt. Igår fick vi äntligen tag i en ny soffa som motsvarade våra förväntningar, tack vare Dennis kompis Ole vars pappa är nån typ av soffhandlare. En riktigt snygg mörkbrun 3-sits med divan:) Priset var löjligt bra då det fanns en liten skavank bakom ena kudden, som lätt döljs med en tyglapp. Idag köpte vi en ny bäddmadrass som ska sovas in nu inatt:) För sova känns nu som den bästa sysselsättningen någonsin. Väntar på att få hem några tillbehör till sängstommen så att vi kan montera den. Sovrummet ser inget vidare ut nu, sängen på golvet och delar till stommen utspridda. Skulle behöva ett nytt köksbord me, men det får vänta tills ekonomin rest sig från kollapsen.

Imorgon ska jag plugga hemma, dessutom kommer Linda med sin lilla Elsa på besök:D Vi har inte setts på år och da´r! Ska bli såå kul att ses:) Ska väl ta mig en långpromenad framåt kvällen med, Dennis ska spela bandymatch så han kommer inte hem förrän det är dags att sova.

Ha de gott!
Kram