Almost there..!!!!!!!:D

Internet har krånglat så här så därför har jag inte orkat blogga på ett tag.
Så jag drar en resumé av sista tiden.

I tisdags dorg vi ut på sjön i regn och blåst...skulle ta me lite fisk hem hade vi tänkt:)
Fast det blev inte riktigt som vi tänkt oss...så det blev falukorv till middag.

Onsdag jobbade jag på skolan och fick dessutom hoppa in några timmar akut på systemet, på torsdagen jobbade jag oxå i skolan. På kvällen tog Dennis å jag ett varv i spåret, det gick riktigt bra!! Efter det blev det lite sit-ups och benkast.

Fredagen jobbade jag 12-18.20 på systemet, Dennis hade match å kom hem 22.30 så det var en lugn kväll hemma. Hade några dagar där jag var helt slut i kropp och huvud, tårarna var nära hela tiden och lite yr var jag. Men det gick över på fredagen. I lördags var vi i Mariestad å drog runt på stan lite, åt på en indisk restaurang och fikade sedan på nåt ställe vid vattnet. Åkte över till Torsö på hemvägen, sååå vackert!! Åkte förbi ett hus som var helt fantastiskt fint. Å det var till salu!
Lite sugen blir man ju... Resten av lördagen spenderade vi i trädgården. Igår var vi i Degerfors en sväng, stannade till vid Gottbol sen. Ännu ett smultronställe!! Bakade thékakor när vi kom hem och tog sen ett varv i spåret. Gick bättre än någonsin igår!! Sprang åtminstone halva spåret i ett sträck. Inte dåligt för å va mig;) Helgen har varit riktigt skön iaf...längtar till nästa!!

Ringde till Lernia i Skövde där jag ska läsa till kock i höst. Hörde mig för lite mer om hur ansökningen går till osv. Sedan pratade jag med min handläggare på AF, å det ser helt grönt ut!:D Ska träffa honom i början av juli för att skicka in intresseanmälan, sedan får jag göra ett test för att kolla vilken nivå jag ska börja på. Ska bli så spännande!!
Har börjat kolla lite lägenheter och ställt oss i kö å så.. Almost there!!!:)

Nu ska jag baka kanelbullar å hoppas på att Gullvi, Jerry å lille Vilgot kommer på fika i eftermiddag!

Kramar!