Dag 5 av 4

Tvingade mig själv att sova så länge som möjligt idag. Gick upp runt 10-nångång.
Stack till gymet vid 13 å körde till 15, sen vankades det mat hos mammi och pappi.
Efter ett par timmars pratande vid köksbordet så åkte jag ner till syaffären, eller va de nu heter, för att hämta mina jeans som blivit lagade. De tog inte kort, just det...vänta lite..måste ringa å spärra mitt Visakort!

.........................................
..............................................

Jo..det var när jag stod vid bankomaten som jag upptäckte att mitt Visakort är borta!!
Typiskt mig.. Jag måste ha glömt det i skobutiken i K-d igår.. Så byxorna får vänta tills imorgon..
Jag hade en del mynt på mig så jag tänkte att då kan jag ju passa på att sola så jag ser lite fräsch ut när älsklingen kommer hem:) Sen var pappa och jag till GDS-hallen på OKQ8 å tvättade bilarna. Vilket tryck det var i högtryckstvätten!!;) Det var mer än jag hade trott, om man säger så:) Fick testa nåt medel som man rengör fönster och speglar med, och det blev ju rent och fint! Bara det att jag ställde inte in bilen i garaget när jag kom hem eftersom jag skulle iväg å handla sen. Så när jag kom ut nån timme senare så var jag tvungen att skrapa rutorna...på INSIDAN! Knas.. Blev ju blött i hela bilen ju..
Nu är bilen blå igen iallfall. Och torr. Ståendes i garaget.

Ang de insnöade i Skottland ser läget ut som igår ungefär. Onsdag är det som gäller i bästa fall.
Så nu är de på semester dag 5 av 4.
Frustrerande att veta att det går flera flyg om dagen från London, men de kan inte ta sig dit. Eller ja..de har tydligen inte kollat om tågen går enligt tabellen så vem vet.. Hursomhelst hade det blivit dyrt. Så nu håller jag alla tummar och tår för att planet ska lyfta på onsdagmorgon. Isåfall åker jag till Skavsta och hämtar dem. Tre av dem iallafall. Måste bara få med mig någon dit, vill inte åka ensam i det här väglaget. Och det är nog bra att bytas av lite också. Frågan är bara vem jag ska lura med..

Nu blir det natten. Upp och jobba några timmar på Systembolaget imorgon.

Kramen