Det känns som om jag är hemma nu

På kvällen för exakt ett år sedan satt jag hos min syster med de nödvändigaste tillhörigheterna i en väska och soffan bäddad. Telefonen ringde konstant och olustiga röstmeddelanden lämnades och så skulle det förbli i ytterligare två dagar. Ja, ni som känner mig vet vad allt handlar om.. Den här tiden är en tid fylld av känslor och tankar. Har flyttstädat i lägenheten igår och idag. I förmiddags stod jag i köket hos mina förälrdar och gjorde en sallad som var tänkt till lunch. Rätt som det var for tanken genom huvudet att för ett år sedan såg mitt liv helt annorlunda ut. Nu står jag här i lugn och ro och lagar mat, med vetskapen att jag har en underbar familj som ställt upp på alla möjliga sätt, så även mina gamla och nya vänner, numer har jag en ängel till sambo och på så vis fått en "extra" familj, som är en hel bunt änglar de med:)
Dennis & jag hyr ett hus av dem, inte långt från sjön Skagern, och allt är idylliskt här!
Jag kan göra vad jag känner för, hälsa på vem jag vill och umgås med mina vänner utan att bli ifrågasatt. Jag vet vad jag vill göra med mitt liv, har en utbildning som väntar i höst. Det känns som om jag är hemma nu. Fast jag kan inte riktigt förstå, allt känns lite för bra för att vara sant.

Och förresten, i söndags paddlade jag kajak för första gången=) Feg som jag är när det gäller vatten, var de första tagen med paddeln panikartade. Men jag ska göra om det! Och det finns så mycket jag vill och ska göra under kommande sommar, vad det är kommer ni nog att få läsa om här:D

Kramar i massor!!



Bilden hittade jag på http://alexgustafsson.blogg.se/category/blommor.html